Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PÁRAELSZÍVÓ KISOKOS

Minden modern konyha alapfelszereltségéhez tartozik a páraelszívó. Ez az elengedhetetlen kiegészítő a főzés során keletkező füstöt és gőzt hivatott eltávolítani, semlegesíti a kellemetlen szagokat, s nem utolsó sorban esztétikus. Egyes gépek design-ja már-már művészi, működése halk, használata pedig higiénikus.

Íme néhány a legdizájnosabbak közül:

Milyen típusú páraelszívók vannak a piacon?

Működés szempontja lehetőség szerint:

  • Külső kivezetéses

  • Belső keringetéses 

A beszerelés szempontja szerint:

  • Fali páraelszívók

  • Sziget páraelszívók

  • Mennyezeti (függesztett) páraelszívók

  • Beépíthető és szekrény alá építhető páraelszívók

  • Főzőlapba integrált páraelszívók

  • Pultba építhető páraelszívók


Népszerűek a fali páraelszívók


Milyen teljesítményű páraelszívót válasszak?

Főzéskor egy konyha légterének 10-12-szeres légcseréje javasolt óránként. Egy 3 m x 2 m-es konyha 2,75 m-es belmagassággal 16,5 légköbméter. Ebben az esetben a fenti légcserét figyelembe véve, egy 165-200 m3/h teljesítményű páraelszívó a megfelelő választás (IEC szabvány szerint).


 

ELICA GETUP: Teljes szabadság és kényelem az előlapon megjelenő kijelzőnek és a praktikus intelligens hangszórónak köszönhetően.
Az ELICA Connect app-on keresztül pedig akár a légáramlást vagy a fényintenzitást is vezérelhetjük.

 

Maximális rugalmasság a beszerelés során

Az egyetlen vertikális elszívó a piacon, melynek mélysége milliméter pontosan, szabadon állítható 21 és 36 cm-es méretek között. Ez az ELICA Rules.
Miért jó ez? Mert így tökéletes látvány érhetünk el: pontosan egy síkban futhat a páraelszívó és a felső konyhaszekrény, ráadásul akár a konyhabútor anyagából.


ELICA Rules: mélysége a beszereléskor 21 és 36 cm között állítható

 

A webshop-unkban feltüntetett légszállítási és zajszint adatok az Európai Unió előírásainak megfelelően az EN61591 (vagy IEC) szabvány szerint mért értékeket jelölik. Sajnos számos gyártó és forgalmazó oldalain találhatók más módon mért (...vagy nem mért...), ellenőrizhetetlen és ezáltal félrevezető teljesítmény adatok. Kérjük vásárlóinkat, hogy ne hagyják magukat becsapni, és kizárólag a fenti szabvány szerint mért adatok alapján hasonlítsák össze az egyes gyártók készülékeit!